AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid

"Bruisend van de energie en helemaal lekker in je vel! Dat wil toch iedereen?"

Met deze cadeaubon geeft u dit jaar beslist het meest persoonlijkte en stimulerende cadeau. Middels de zeer innovatie technologie wordt snel en efficiënt inzichtelijk wat er nodig is om weer optimaal in je energie te komen en hoe je mogelijke ongemakken heel gericht bij de oorzaak aanpakt.


Klik HIER en selecteer een cadeaubon van uw keuze. Print de bon uit, vul deze volledig in en Maak er een mooi pakje van. Zodra de ontvanger een afspraak maakt, ontvangt u bericht en pas na afloop van de meting ontvangt u per mail de factuur. Supplementen zijn niet bij de prijs inbegrepen.Mocht u de cadeaubon voor uzelf willen gebruiken dan mag dat natuurlijk ook, want een cadeautje voor jezelf heb je altijd verdiend. lees meerD
ubbel klik op de bon
  • Print de bon uit en vul deze volledig in
  • Maak er een mooi pakje van
  • Zodra de ontvanger een afspraak maakt, ontvangt u bericht en pas na afloop van de meting ontvangt u per mail de factuur.
  • Supplementen zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Mocht u de cadeaubon voor uzelf willen gebruiken dan mag dat natuurlijk ook, want een cadeautje voor jezelf heb je altijd verdiend.


Natuurlijk ♥

Het zelfherstellend vermogen van mens en dier is gigantisch, maar soms heeft het een zetje nodig. Een sneetje geneest vanzelf, ook een gebroken bot heelt weer. Psycho-emotionele klachten verbeteren vaak zodra de oorzaak helder wordt. Is er echter een aantal processen in een lichaam uit balans, dan herstelt het lichaam zichzelf minder gemakkelijk. Het heeft een duwtje in de goede richting nodig om weer optimaal te functioneren.

Geloof je in de kracht van je lichaam, dan grijp je liever niet naar medicijnen. En dat hoeft ook niet, want er zijn andere oplossingen. Het is de moeite waard om stil te staan bij de methode van NATUURLIJK! Lekker in je vel.nl. Het is onze uitdaging om mensen in zo min mogelijk behandelingen, zonder chemische medicatie, weer lekker in hun vel te krijgen. Omdat dieren vaak gevoeliger zijn dan mensen, werkt het bij hen net zo, en vaak nog sneller.

  

Lekker in je vel Van 0 tot 100, mens en dier, iedereen verdient het om lekker in zijn vel te zitten en optimaal van het leven te genieten. Van tijd tot tijd gebeuren er echter dingen in je leven waar je doorheen moet. Zowel fysiek als mentaal kom je aardig wat uitdagingen tegen. Is je lichaam, je immuunsysteem, verzwakt, dan ben je sneller vatbaar voor allerlei klachten. Bacteriën, virussen, schimmels, enz. zijn standaard bij iedereen aanwezig. Ook al zijn ze nog zo klein, ze kunnen het ons knap lastig maken, waardoor we vage klachten hebben. Ook voeding en spijsvertering spelen een cruciale rol. Wanneer je niet de juiste voedingstoffen binnenkrijgt, kun je zelfs mentale klachten krijgen. Niet prettig, maar zeker geen reden om naar medicijnen te grijpen.

 

NATUURLIJK! Lekker in je vel.nl doet niet aan
symptoombestrijding, maar brengt de oorzaak in kaart 
en werkt samen met u aan de oplossing.

Gemiddeld is 70% van de klachten na twee a drie behandelingen verdwenen en soms zelfs sneller. 

Steeds meer mensen willen jaarlijks een beeld van hun gesteldheid om preventief te kunnen handelen. Wij geven snel inzicht. 

NATUURLIJK! Lekker in je vel.nl  biedt ook goede ondersteuning bij bestaande medische behandelingen, zodat u deze als minder belastend ervaart

.